Viorel Cataramă, preşedintele partidului Dreapta Liberală şi iniţiator al alianţei Mişcarea Patrioţilor Români, a mers să se distreze în acest weekend într-un club din Mamaia, însă petrecerea nu a durat prea mult.

Afaceristul se plânge că totul s-a întors în timp, ca pe vremea comuniştilor, când cluburile se închideau la ora 23. “La miezul nopții, năvălește un comando format din 10-15 jandarmi, toți cu măști, într-o demonstrație de forță ireală!”, scrie revoltat Cataramă pe pagina sa de Facebook.

“Chiar crede cineva că virusul apare numai spre dimineață? De ce trebuie să fim abuzați atât de brutal?”, s-a întrebat Viorel Cataramă, care îi acuză pe cei care au dat ordinul de intervenţie că stau ascunşi şi le place dictatura.

“Să vă spun ceva: nici măcar în comunism nu era posibilă o astfel de situație!”, îşi încheie Cataramă mesajul.

Ce a păţit Viorel Cataramă sâmbătă noapte la Mamaia?

“În timpul comunismului, cluburile se închideau la ora 23. Rămâneau deschise numai cele pe valută, pentru străini. Astăzi, ne-am întors la dictatură!

29 august, club Nuba, Mamaia. O atmosferă minunată! Deodată, la miezul nopții, năvălește un comando format din 10-15 jandarmi, toți cu măști, într-o demonstrație de forță ireală!

După un moment de uluială, toată lumea începe să huiduie! Dar, seara perfectă și buna dispoziție s-au făcut praf!

Chiar crede cineva că virusul apare numai spre dimineață? De ce trebuie să fim abuzați atât de brutal?

Probabil că jandarmii executau un ordin, poate nu ei erau beneficiarii nemulțumirii generale.

Dar cei care au dat ordinul, unde sunt ascunși? De ce le place atât de mult dictatura? Să vă spun ceva: nici măcar în comunism nu era posibilă o astfel de situație!”