Vedeta celor de la Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, celebrul motociclist cu care se bătuse și în trecut.

În startul meciului, Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenția promptă a medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV și-a revenit.

Disputa a avut loc într-un mall din București, din cartierul Berceni.

Teodor Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit.


Constantin este multiplu campion național de Muay Thai și participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda.

 

În această seară, Mircea Badea a reacționat pe pagina sa de Facebook unde a transmis că „totul este ok” pentru el. „Să spui despre ăsta că e „motociclist”, când vezi cu ce se ocupă și carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Să spui cum „am fost leșinat minute bune” este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris vedeta tv pe contul său de socializare.

 

Te-ar putea interesa și: