„Doamna Carmen Dan şi jandarmul ei au spus, de principiu, că nu au nicio obligaţie să spună nimic Parlamentului, că nu pot să dea niciun fel de date despre 10 august. Au venit, nu au spus mare lucru, dar important este că au venit şi important este că din ce în ce mai mult ne dăm seama că au lucruri grave de ascuns despre ceea ce s-a întâmplat pe 10 august”, a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, deputatul Gabriela Podaşcă, membru în comisia parlamentară, a precizat că ministrul Carmen Dan nu a dat niciun răspuns concret, ea opinând că acest lucru arată o „atitudine sfidătoare”.

„Din păcate, dna ministru a venit la comisie doar ca să aibă de unde să plece. Nu a oferit niciun răspuns concret. Cred că aceste întrebări pe care le-am adresat – nici măcar colegilor din PSD nu li s-a oferit un răspuns – arată faptul că, pe de o parte, doamna Carmen Dan ascunde ceea ce s-a întâmplat pe 10 august, dar, pe de altă parte, arată o atitudine sfidătoare nu numai la adresa parlamentarilor, jurnaliştilor, ci şi a tuturor celor care au fost pe 10 august în stradă”, a precizat Podaşcă.

 


Te-ar putea interesa și: