Miliardarul Tesla și-a aprins un joint uriaș și a fumat fără timiditate în timp ce se afla live la emisiunea Joe Rogan Experience.

Elon Musk, care purta un tricou cu mesajul „Occupy Mars”, tocmai vorbise despre dragoste, inteligență artificială, rasa umană și provocările cu care se confruntă din postura de CEO al Tesla și al companiei SpaceX când și-a aprins țigara cu marijuana.

Gestul lui Musk vine la finalul unei săptămâni pline de evenimente pentru patronul Tesla, care și-a reluat atacurile nefondate contra unuia dintre scafandrii care au ajutat la salvarea copiilor blocați în peștera din Thailanda. Musk l-a numit pe acesta în trecut „pedofil”, după care și-a cerut scuze. La începutul săptămânii, Elon Musk l-a catalogat pe scafandru drept „un violator de copii”, fără să aducă nicio dovadă în sprijinul afirmațiilor sale, conform Digi24.ro.

În timpul emisiunii online, Musk a declarat că se simte ca un „mutant” și că avea doar 5 sau 6 ani când și-a dat seama prima dată că este diferit față de restul oamenilor. „Am crezut că sunt eu nebun. Mintea mea e constant plină cu gânduri din care nu pot evada”, a spus Musk.