În luna ianuarie a acestui an, Splash News and Picture Agency, o agenție specializată în divertisment prezentă în Marea Britanie şi Statele Unite, a publicat o imagine cu Meghan Markle și cu fiul ei, Archie, în Canada.

În aceeași perioadă, ducele și ducesa de Sussex tocmai anunțaseră că se retrag din familia regală din cauza presiunii mediatice, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat cu mama prințului Harry, prințesa Diana, în anul 1997.

Agenția nu va mai produce fotografii

Luând în considerare cele menționate anterior, Meghan Markle a intentat proces agenției iar vineri, în timpul audierii care a avut loc la Înalta Curte de la Londra, apărarea ducesei a anunţat un acord prin care se încheie procesul împotriva agenţiei, de atunci într-un proces de redresare judiciară.

„Administratorii Splash UK şi-au luat angajamentul ca publicaţia, dacă va ieşi din procedura de redresare judiciară, să nu mai producă fotografii cu ducele şi ducesa de Sussex şi nici cu fiul lor, în viitor”, a declarat avocata Jenny Afia.

Așadar, agenția nu va mai produce fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry, dar nici cu fiul lor Archie.

Trebuie menționat că nu este primul tabloid care se află în procedură judiciară din cauză că au încălcat viața privată a acestora.

Meghan Markle a intrat în conflict cu tatăl prințului Harry

Recent, a ieșit la iveală trădarea pe care a comis-o nora prințului Charles față de familia regală britanică. Tatăl Prințului Harry a simțit trădarea supremă când a aflat că Meghan Markle a colaborat, de fapt, cu autorii biografiei sale și a lui Harry. Trebuie menționat că în cartea respectivă au fost dezvăluite multe secrete ale familiei regale, conform newidea.com

După ce a pășit în biserică, în data de 19 mai 2018, la brațul prințului Charles, care îi ținea loc de tată, Ducesa de Sussex s-a bucurat de tratament special din partea socrului ei.

Totuși, actrița din SUA a reușit să îl îndepărteze pe prințul Harry de familia lui doi ani mai târziu. Prințul Charles a acceptat acest lucru și i-a fost alături chiar și când cuplul a decis să plece în America iar Harry a renunțat la statutul de membru senior al familiei regale

După lovitura inițială, prințul Charles a devenit cu adevărat furios când a aflat că biografia lui Meghan și a lui Harry a fost scrisă cu concursul Ducesei de Sussex. Inițial, actrița a negat acest lucru.

Mai mult decât atât, Meghan și Harry au făcut o înțelegere cu Netflix, pentru 200 de milioane de dolari, lucru care l-a înfuriat și mai rău pe Charles. Conform sursei menționate, cei doi ar furniza informații pentru un documentar despre familia regală britanică în care vor fi dezvăluite multe secrete.

Trebuie menționat că expertul regal Phil Dampier a declarat pentru New Idea că „Harry și Meghan și-au vândut acum sufletele către Netflix, aceeași companie care a produs The Crown, serial care îl zugrăvește pe Charles într-o lumină proastă.”

După toate acestea, prințul Charles i-a transmis Ducesei de Sussex un mesaj clar: „Nu te mai întoarce niciodată”, conform sursei menționate.