Victor Ponta a întrecut măsura! Cel mai dur atac de până acum: Mare ticălos Lucovid Orban!

Victor Ponta a întrecut măsura! Cel mai dur atac de până acum: Mare ticălos Lucovid Orban!
Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România, a lansat duminică seară un atac deosebit de dur la adresa premierului Ludovic Orban despre care spune că este un ticălos care folosește CCR-ul doar pentru propriul său interes, atunci când vrea să blocheze legi despre pensii sau alocații.

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că premierul Ludovic Orban este ”un mare ticălos” pentru că critică Curtea Constituțională în fiecare zi, dar îi sesizează pe judecători de fiecare dată când nu dorește să respecte o lege.

”Mare TICALOS Lucovid Orban! Injura Curtea Constitutionala in fiecare zi / dar sesizeaza Curtea de cate ori nu vrea sa aplice o lege privind alocatiile pentru copii, pensiile sau sprijinul pentru firmele romanesti! Mare TICALOS !”, scrie Victor Ponta.

Victor Ponta surprinde scena politică. Șeful PRO România acuză social democrații de blat cu PNL și susține că „PRO România s-a format ca o reacție naturală și necesară la “dragnizarea” conducerii PSD”.
Victor Ponta a scris pe Facebook că „PRO România s-a format ca o reacție naturală și necesară la “dragnizarea” conducerii PSD, acuzându-i pe social democrați de blat cu PNL.

Mesajul lui Victor Ponta

„Va spun eu , in numele alegatorilor social democrati : Opriți blaturile cu PNL! Haideti sa ii dam jos #Acum !

PRO Romania s-a format ca o reactie naturala si necesara la “dragnizarea” conducerii PSD, la distrugerea imaginii de competenta guvernamentala si interes fata de oameni / si la nevoia unei politici sociale dar si liberale in economie care sa duca la dezvoltarea tarii ( asa cum a fost in 2001-2004 si in 2012-2015) !

Eu am fost exclus din PSD pentru ca nu am votat motiunea de cenzura contra lui Sorin Grindeanu / iar cei care l-au dat afara atunci pe Sorin il lauda acum ipocrit si ii zambesc fals din banca in care stau impreuna / eu am apreciat mereu ideile de reforma si modernizare ale lui Vasile Dancu – cei care il urasc si dispretuiesc pentru ca a scris mai multe carti decat au citit ei vreodata ii zambesc la fel de fals ca si lui Sorin – tot de langa el / sper pentru amandoi sa nu uite istoria ca sa nu o repete!

PSD a votat Guvernul Orban PNL si toate legile aberante ale acestuia/ PSD tine in viata acest guvern incompentent si corupt / acum au facut o Motiune de cenzura care apare si dispare ca Fata Morgana / iar “conservele” securiste care au votat in Noiembrie Guvernul Orban PNL sunt tot in conducerea PSD – gata sa mai vanda o data “la ordin” voturile pentru salvarea lui Orban!

Haideti sa dam jos Guvernul Orban – pentru binele tuturor romanilor!

Noi suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!

PS – cred ca modul in care a fost tratat Eugen Teodorovici arata ca PSD a ramas, din pacate, sub influenta oamenilor si culturii politice din Epoca Dragnea ! Daca doar se “vopseste gardul” cu Grindeanu si Dancu – dar “inauntru e tot leopardul ( adica hiena) din ultimii ani) va fi greu sa avem curand o Stanga Moderna si Unita !”, a scris Victor Ponta Pe Facebook.

Etichete: , ,
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook