Dupa o tatonare indelungata a pietei, Banca Transilvania a lansat cardul Maestro Mondo, ultimul sau produs bancar. Mondo este un card Maestro de debit in lei, convertibil, emis sub sigla Europay. Cardul poate fi procurat de la oricare dintre sucursalele bancii.

Agentia de turism Aerotravel va deschide, pe 13 aprilie la Cluj, primul Lufthansa City Center din Romania. Lufthansa City Center este unul dintre cele mai mari lanturi de agentii de turism din Europa, cu 450 de agentii, dintre care 300 in Germania. Pentru obtinerea francizei, LCC Aurotravel a suportat o investitie de peste 120.000 marci germane. Prin intermediul LCC se pot obtine produsele grupului Staraliance ce reuneste 14 companii aeriene, printre care: Lufthansa, Austria Airlines Group, United Airlines, Air Canada. Aerotravel are un numar mare de locatii acreditate de IATA, si este singurul partener roman al celei mai mari organizatii de „travel management” din lume: Woodside Travel Trust.

Opticris a lansat in acesti an distributia de ochelari purtand marcile Chanel, Rayban, Adidas, colectiile 2000. Noile linii vin dupa trei ani de la preluarea de catre Opticris a distributiei in Romania a ochelarilor Giorgio Armani, Emporio Armani, Genny, Vogue, Sergio Tachini.