HOYALUX iD MYSELF: VEDERE ÎMBUNĂTĂȚITĂ LA TOATE DISTANȚELE, CU DISTORSIUNE REDUSĂ

Așadar Hoya Vision ne-a obișnuit deja cu inovația, iar cu noile lentile Hoyalux iD MySelf beneficiezi de tehnologii de top menite să te aducă cu un pas mai aproape de perfecțiune.

Cele mai performante lentile progresive de la Hoya au fost create să țină pasul cu tine!

Hoyalux iD Myself sunt lentile progresive premium de la HOYA, ce combină inovația cu experiențele oamenilor. O soluție individualizată 100% pentru a asigura performanțe excelente în toate activitățile.

Iată ce avantaje ai:

  • Vedere Binoculară 3D – tehnologia unică de armonizare binoculară – controlează efectul prismatic nedorit, reduce distorsiunile, senzația de oscilație pe toate direcțiile și aduce o claritate excepțională a vederii.
  • AdaptEase – îmbunătățește amplitudinea câmpului vizual și a tranzițiilor vizuale la distanțe mici și medii. Astfel, oferă o experiență plăcută atât la utilizarea dispozitivelor digitale, precum și în timpul activităților în aer liber.
  • Hoya Identifier – instrumentul de consultație unic de la Hoya care asigură personalizarea 100% a lentilelor pentru necesitățile fiecărui utilizator.

Toate aceste tehnologii fac din noile lentile Hoyalux iD Myself soluția optimă atunci când dorești o pereche de ochelari cu lentile progresive.

Nu numai că poți beneficia de soluții optice de top, însă ai și claritate excepțională a vederii, schimbarea mai ușoară a focalizării între distanțe, vedere stabilă în orice moment, mai ales la folosirea dispozitivelor digitale, senzație de instabilitate mai redusă, confort vizual deosebit, iar adaptarea cu noii ochelari este mult mai ușoară, deoarece sunt 100% adaptați nevoilor tale.

Hoya Vision oferă produse de calitate premium, instrumente de ultimă generație și asistență dedicată în procesul de achiziționare. 

Descoperă noile lentile Hoyalux iD Myself în magazinele partenere Hoya Lens Romania!