Vestea momentului pentru toți românii. Propunerea PNL pentru funcția de premier, actualul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, a venit cu un anunț de ultimă oră. Acesta îi vizează pe toți românii. Ministrul Finanțelor spune că cifrele sfârșitului de an arată foarte bine, iar România a reușit să stopeze declinul economic.

A crescut venitul mediu net

În plină criză sanitară, dar și economică ministrul Finanțelor vine cu vești extrem de bune. Acesta spune că venitul mediu net a crescut, iar rata inflației a continuat să scadă în luna noiembrie. Propunerea PNL pentru funcția de premier în viitorul Guvern a venit cu cifre complete.

”Trei vești FOARTE BUNE din economie!

1. Venitul mediu NET A CRESCUT în ocotombrie 2020 cu 7.3% față de octombrie 2019.

2. Rata inflației a continuat să scadă în noiembrie 2020. În grafic se vede că a scăzut în toată guvernarea liberală din 2020.

3. Cifra de afaceri pentru sectorul industrie a recuperat pierderea cauzată de criza economică. Cea mai rapidă revenire după o criza economică din istorie.

Am reușit să stopam declinul economic cauzat de pandemie. În 2021 este important să alocam resurse în buget în așa fel încât economia să funcționeze cu motoarele turate la maxim.”, a scris Florin Cîțu pe o rețea de socializare.

Sursa foto INQUAM / Cornel Putan