Mircea Badea face dezvăluiri șocante! Prezentatorul spune că nu a mai băut apă de 30 de ani: Cum de mai sunt pe planetă

Prezentatorul a reacționat după ce a citit o știre care relata că tinerii mor din cauza infarctului cauzat de consumul excesiv al energizantelor. Astfel, Mircea Badea a susținut că nu înțelege cum este posibil, în contextul în care el bea „căldări de energizante pe zi”.

În schimb, el a ținut să menționeze că nu recomandă acest comportament și se întreabă cum de mai este „pe planetă”.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă.

Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic și ce mănânc. Dacă povestesc și ce mănânc s-a terminat cu șmecheria în sat”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea spune că medicul îl avertizează de fiecare dată

De asemenea, acesta a dezvăluit că nu a mai băut apă de 30 de ani, iar medicul său îl avertizează de fiecare dată că acest stil de viață îi face rău.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante. Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă. Și eu îi zic: nu am băut apă de 30 de ani.

Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine, nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a completat Mircea Badea.

Amintim că medicii nu recomandă consumul băuturilor energizante, cu atât mai mult cu cât conțin mari cantități de cafeină.