UPDATE ORA 18.00: Apple continuă să crească, semn că investitorii au în continuare încredere în strategia companiei, în ciuda amânării lansării iPhone 5 și a morții fondatorului Steve Jobs. Plusul înregistrat de companie a ajuns acum la 1%. De cealaltă parte, Samsung a ajuns la un plus de 1,6% pe Bursa din Coreea. În SUA, Nokia este la +2,7%, Research in Motion la +0,5% iar HTC la +1,6%.
Plusul înregistrat de companie pe NASDAQ este acum de 0,5%, în ciuda unui început ezitant. Principalii concurenţi ai Apple pe piaţa smartphone-urilor stau însă ceva mai bine pe bursele americane.

Astfel, Nokia are un plus de 1,5%, Research in Motion (BlackBerry) are o creştere de 1,4%, iar HTC de 1,63%. Samsung crește pe Bursa din Frankfurt cu 1%.

Choi Gee-sung, CEO-ul companiei Samsung, şi-a exprimat regretul faţă de decesul lui Steve Jobs, co-fondatorul Apple, care a murit, miercuri, la vârsta de 56 de ani, din cauza unui cancer la pancreas. Choi Gee-sung a trimis un mesaj de condoleanţe familiei lui Steve Jobs în care îl luadă pe acesta şi îl numeşte un mare antreprenor.