Monica Pop a avut o copilărie grea

Monica Pop și-a deschis sufletul și a rememorat amintiri din trecutul ei. A avut o copilărie grea. În casa părintească, era o atmosferă modestă.

A avut o singură pernă. Acum, cumpără perne de fiecare dată când se le vede prin vitrinele magazinelor.

„Aveam o masă în mijloc, o casă tipică de ardeleni, un dulap mare, un pat și un fotoliu. Aveam o sobă de teracotă albă. Pe perete era un afiș unde scria: temperatura din casă era 18 grade, iar la baie copil era 20 grade.

Atunci era o rigurozitate din punctul ăsta de vedere. La soba aceea dădea bunica drumul doar cât să fie temperatura pe care o recomandase pediatrul”, a povestit, în urmă cu trei luni, Monica Pop în cadrul podcastului „În Oglindă” de pe canalul de YouTube „theXclusive”.

Bunica ei, ale cărei nume îl poartă acum fiica sa (Suzana), a avut o influență semnificativă asupra ei. În ciuda faptului că se vedeau doar o dată sau de două ori pe an, au avut o relație bună.

La un moment dat, Monica Pop și-a făcut o promisiune personală. Și-a promis că dacă va avea un copil, nu îl va lăsa să fie crescut de altcineva, ci doar de bunica sa.

Mama ei a încercat să-l determine pe logodnicul ei să n-o ceară în căsătorie

Din momentul în care și-a cunoscut soțul, au decis să rămână împreună. La scurt timp, a sunat-o pe mama ei ca să facă cunoștință. Mama ei a venit într-o vizită. În timpul vizitei sale, mama ei a dorit să discute cu logodnicul ei în privat. S-au retras în bucătărie. Monica Pop le-a ascultat discuția.

Spre surprinderea sa, mama ei a încercat să-l convingă pe logodnicul ei s-o lase. I-a zis că dacă se vor căsători, va sta mult timp singur din cauza jobului ei, că nu este o gospodină bună și că este rea de gură.

În ciuda încercărilor sale, logodnicul ei n-a renunțat la relația lor. S-au căsătorit. A fost întotdeauna alături de ea, susținând-o mereu. S-a implicat în creșterea fiicei lor. Soțul ei este un partener ideal pentru ea. Se simte norocoasă că s-au căsătorit.

„Când l-am cunoscut pe soțul meu, care era fiul unei paciente, ne-am hotărât să rămânem împreună. Atunci i-am dat telefon mamei ca să îl cunoască. Ea a venit, a stat vreo două zile cu noi, a observat, ne-am dus în vizită la sora ei și mama i-a zis soțului că vrea să vorbească cu el între patru ochi. S-au dus să vorbească într-o bucătărie și am ascultat la ușă.

Mama i-a zis numai rele despre mine: <<Fii atent pentru că o să stai foarte mult singur pentru că îi place meseria, nu o să îți gătească rață cu portocale, nu e o gospodină bună, e rea de gură.>>

Mama i-a zis: <<Eu îți dau un singur sfat, du-te și nu te uita înapoi!>> Soțul meu a zis că nu îl interesează. A fost de un bun simț de nedescris.

Soțul meu este un om de știință. Totdeauna m-a susținut în orice am făcut. Mai mult decât atât, m-a împins înainte. M-a ajutat în totdeauna, a făcut în totdeauna ce a putut. S-a ocupat de fetiță atât cât a putut. Este un soț ideal. Am avut noroc din acest punct de vedere”, a adăugat ea.