Veste cumplită despre Dana Nălbaru

Dana Nălbaru făcea furori la începutul anilor 2000, atunci când era solistă în trupa Hi-Q. Vedeta a decis, totuși, să iasă din lumina reflectoarelor și s-a văzut brusc singură.

Invitată în podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar, vedeta a povestit că acea perioadă a fost una grea. În momentele în care rămâi singur, spune ea, ai timp să faci curățenie în propriul suflet și să te gândești numai la tine.

„Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățenie, reală!

Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor”, spunea ea.

Singurătatea a salvat-o pe Dana Nălbaru

Deși spune că este cel mai groaznic lucru care i s-a întâmplat, fosta solistă adaugă că singurătatea este cea care a salvat-o. Ea a mai povestit că este foarte greu să fii singur și că cei care au trecut prin astfel de experiențe știu la ce se referă.

Totuși, adaugă ea, dacă treci de acel moment, „toate lucrurile se așează”. Dana Nălbaru a adăugat că „începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor”.

dana nalbaru dragos bucur
SURSA FOTO: Instagram, Dana Nălbaru

Fosta solistă de la Hi-Q s-a dedicat credinței

În cadrul aceluiași podcast, vedeta a mai spus că după retragerea din viața publică, s-a îndreptat către credință. Dana Nălbaru a precizat că, de atunci, toate temerile sale au dispărut.

Fosta solistă a povestit că „am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui… Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut”.

De asemenea, ea a mai spus că pocăința nu este ceea ce crede lumea că este. Potrivit ei, „pocăința este, în primul rând, în inima ta…”.

Fosta solistă de la Hi-Q este fericită cu viața pe care o are acum și se bucură din plin de familia pe care o are alături de Dragoș Bucur.