Probleme mari pentru familia Dragnea. După Liviu Dragnea, și fiul acestuia pierde procese pe bandă rulantă. Este vorba despre speța care a debutat în urmă cu un an.

Valentin Dragnea și soția acestuia au depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în care au reclamat că au fost agresaţi verbal pe stradă de Ştefan Caramitru, unl din fiii actorului Ion Caramitru. Ştefan Caramitru a explicat la acea vreme că a avut un incident minor cu Valentin Dragnea, cei doi locuind pe aceeaşi stradă din cartierul Cotroceni din Bucureşti.
Fiul lui Ion Caramitru susţinea că a fost „persiflat” de soţia lui Valentin Dragnea, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni. Mai mult, Caramitru jurnior susținea că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, mai ales după experienţa avută în noaptea de 10 august la protestul din Piaţa Victoriei. În februarie 2019, cazul a fost clasat pentru că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a considerat că faptele nu sunt prevăzute de legea penală sau faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii.
Nemulţumiţi de decizie, Valentin şi Gina Dragnea au formulat o plângere împotriva clasării cazului. Pe 13 iunie 2019, plângerea lor a fost respinsă. “În baza art. 341 alin. 6 lit. a) C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de petenţii Dragnea Valentin Stefan şi Dragnea (Tatulescu) Gina Alexandra astfel cum a fost precizată, împotriva ordonanţei de clasare nr. 7883/P/2018 din data de 20.02.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, menţinută prin ordonanţa prim-procurorului nr. 65/II-2/2019 din data de 10.04.2019. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petenţii Dragnea Valentin Stefan şi Dragnea (Tatulescu) Gina Alexandra la plata sumei de 50 lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 13.06.2019.”, a fost hotărârea judecătorilor, conform Kanal D.