Debut în cinematografie pentru fiica lui Liviu Dragnea

Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, din căsnicia cu Bombonica, de care fostul lider PSD a divorțat în 2015, și-a făcut debutul în cinematografie. În vârstă de 28 de ani, Alexandra joacă rolul principal într-un scurt metraj.

Producția se numește „Magdalena” și este povestea unei fetițe răpite de un lord al crimei și antrenată ulterior să devină o asasină perfectă. După 12 ani, fata este trimisă să-și asasineze chiar propria mamă, moment în care își reîntâlnește fratele de lângă care fusese smulsă de „tatăl” adoptiv.

Ea a vorbit într-un interviu despre pasiunea ei pentru actorie. Ea a povestit că în anul 2016 a urmat un workshop ținut de Ivana Chubbuck, iar în 2018 a plecat în Statele Unite să studieze actoria.

„Am fost pasionată de actorie dintotdeauna. De când eram foarte mică mi-am dorit să fiu actriță și toți cei din jurul meu știau despre acest vis al meu. În timpul școlii am participat la diferite programe de actorie, cursuri de teatru și workshop-uri.

Dar, după ce am absolvit un conservator de actorie la Institutul Lee Strasberg din Los Angeles, pot spune că am început să mă concentrez pe a construi o carieră în acest domeniu”, a declarat Alexandra Dragnea, pentru fanatik.ro.

Alexandra Dragnea mai lucrează și la alte proiecte

Înainte de acest rol, ea a apărut în mai multe videoclipuri ale soțului ei, Alex Mațaev. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, în culisele X Factor, acolo unde Alexandra venise să își susțină preferatul. După o relație de 8 ani, în 2021 ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii simple, având alături doar persoanele apropiate.

Acum, odată cu debutul în cinematografie, Alexandra a mărturisit că nu se oprește aici și mai lucrează la alte proiecte tot în acest domeniu.

„Momentan lucrez la câteva filme scurte, pe care intenționez să le trimit la diverse festivaluri de film. Totodată, aplic și particip la probele de casting pentru proiectele care mi se par interesante, atât în România, cât și la nivel internațional”, a mărturisit tânăra pentru sursa citată.

Menționăm că, din căsnicia cu Bombonica, care a durat 28 de ani, Liviu Dragnea mai are un băiat, pe Valentin, în vârstă de 35 de ani, care se ocupă de afacerile fostului lider PSD.