Pro TV se pregăteşte pentru lansarea celei mai aşteptate emisiuni din România. Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu sunt cei patru „detectivi” care vor încerca să afle cine sunt cei 12 concurenţi care vor apărea în faţa publicului ascunşi de măşti.

Spre deosebire de alte show-uri, concurenţii de la „Masked Singer România” vor beneficia de o pază extrem de strictă, cum nu s-a mai văzut la o emisiune tv. Nimeni nu va cunoaşte identitatea concurenţilor, ei fiind obligaţi să păstreze acest secret inclusiv faţă de membrii familiilor şi faţă de prietenii apropiaţi.

Măsuri draconice de securitate şi clauze de confidenţialitate de mii de euro

Nici membrii echipei de filmare de la Pro TV nu vor cunoaşte identitatea vedetelor mascate. Acestea vor fi aduse cu maşina direct la platoul de filmare, fiecare dintre ele fiind păzite de mai mulţi bodyguarzi. Vedetele vor purta hanorace pe care scrie „Don’t talk to me!” (nu vorbi cu mine – n.red.). Concurenţii vor fi însoţiţi de gărzile de corp de la maşină până în camera unde se costumează şi nu vor avea voie cu telefonul mobil, pentru a nu vorbi sau schimba mesaje cu cineva în timpul filmărilor, scrie Click!.

Nici publicul prezent în studio nu va putea veni cu telefoane mobile sau aparate foto/video. În momentul în care se dezvăluie cine este, de fapt, vedeta din spate măştii, în studio vor rămâne doar câteva persoane, împreună cu cei patru „detectivi”. Iar puţinele persoane care cunosc detaliile legate de „Masked Singer România” au fost nevoite să semneze contracte de confidenţialitate cu clauze de mii de euro, pentru a se evita orice scurgere de informaţii.