„Programul special „Litoralul pentru Toţi” prezintă un interes mare din partea turiştilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la preţuri foarte avantajoase. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife din ediţia de toamna 2016”, spun reprezentanții FPTR.
 
Tarifele lansate prin programul special Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 50% faţă de cele din vârf de sezon. Ținând cont de locurile puse la dispoziție de hotelieri, cel puţin 5.000 de turişti vor putea beneficia de vacanțe pe litoral la tarife reduse.

Tarifele maximale pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, ajung in această ediţie (sejur 6 nopţi/persoană) până la: 205 lei, la hotel de o stea,  fără mic dejun sau 605 lei la hotel 5 stele, cu mic dejun
 
Iar tarifele maximale pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) ajung in această ediţie (sejur 6 nopţi/persoană) până la: 159 lei ( Hotel 1* fără mic dejun) sau 469 lei (Hotel 5 * cu mic dejun). 

Pana acum s-au inscris in program 12 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție un numar de 1450 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că aproximativ.