PSD reușește să se păstreze pe prim poziție în intenția de vot, cu aproximativ 26%. La doar trei lungimi de undă distanță se poziționează alianța USR-PLUS, cu 23%.

Astfel, decizia de a candida în alianță pare să fi fost câștigătoare pentru Dan Barna și Dacian Cioloș, deoarece în ultima cercetare CURS, efectuată în perioada 26 octombrie – 12 noiembrie și în care cele două partide erau măsurate separate, USR reușea să strângă aproximativ 8% din intețiile de vot, în vreme ce PLUS era creditat cu 7%.

O altă surpriză este reprezentată de ALDE, partid care ar reuși să strângă în București nu mai puțin 19% din voturi.

Ludovic Orban și PNL ar ajunge astfel abia pe poziția a patra în Capitală, cu un scor de doar 17%.

Corina Crețu cap de listă la europarlamentare, din partea Pro România, pare să aducă un plus valoare important, astfel încât partidul lui Victor Ponta ar strange nu mai puțin de 8%, în vreme ce PMP-ul lui Traian Băsescu ar fi votat de 6% dintre bucureșteni.

Datele tehnice: Sondajul a fost realizat în Municipiul București pe un volum eșantion de 1067 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 21 februarie – 11 martie 2019.