Ursula von der Leyen a devenit bunică pentru prima dată: Este un moment magic

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, o figură importantă în tabăra politică conservatoare a postat pe Instagram o poză în care își ține în brațe prima nepoată. Aceasta a notat, alături de poză, că este mândră că a devenit bunică și că momentul este unul magic.

Chiar dacă nu a făcut public numele copilului, vârsta fetiței și nici numele părinților, aceasta a precizat, într-un discurs susținut duminică, vârsta fetiței. Potrivit Ursulei von der Leyen, prima sa nepoată are o lună.

„Să îmi ţin în braţe nepoata pentru prima dată a fost unul din acele momente care pune totul în perspectivă şi îţi reaminteşte de lucrurile cu adevărat importante din viaţă”, a afirmat ea în timpul unei ceremonii desfăşurate în oraşul Strasbourg din Franţa.

Ursula von der Leyen, curioasă de viitorul copilei

Aceasta s-a întrebat dacă nepoata sa va putea vedea păduri sau viață sălbatică în realitate, nu numai în filme, făcând referire la evenimentele nocive din mediul înconjurător.

„Oare va vedea păduri sau viaţă sălbatică doar în cărţi sau filme? Cum vor arăta cariera şi locurile sale de muncă şi ce tehnologii va folosi?”, s-a întrebat Ursula von der Leyen.

Amintim că președintele Comisiei Europene, Ursula von dere Leyen, a crescut șapte copii împreună cu soțul său, medicul şi universitarul Heiko von der Leyen.

 

 

Sursă foto: Dreamstime