Millennium Bank a anunţat că a început să acorde credite în cadrul programului „Prima Casă”, prin intermediul întregii sale reţele teritoriale.

Banca oferă credite în euro clienţilor eligibili conform normelor adoptate de Guvern.

“Decizia de a ne implica în programul Prima Casă se înscrie în eforturile noastre constante de a oferi soluţii tot mai avantajoase de finanţare pentru achiziţia unei locuinţe şi de a încuraja creditarea la preţuri accesibile, în general”, a declarat Eliza Erhan, Director Departamentul Dezvoltare Produse Retail Millennium Bank.

Singurul cost perceput de Millennium Bank pentru creditul Prima Casă este dobânda variabilă, calculată ca suma dintre Euribor la trei luni şi marja de 4%. Clienţii beneficiază de gratuitate în privinţa comisioanelor de analiză şi de acordare, iar costul evaluării locuinţei este suportat de către bancă.

UPDATE: Oferta Millennium Bank prin creditul „Prima Casă” se adresează persoanelor cu vărste cuprinse între 25 şi 65 de ani, au declarat pentru Capital.ro oficialii băncii. Perioada de rambursare a împrumutului este de la 3 la 30 de ani.

Venitul minim acceptat de către Millennium Bank pentru accesarea unui credit prin programul „Prima Casă” este de 750 de lei.

În luna iunie, reprezentanţi ai Millennium Bank au afirmat că plafonul maxim pentru participarea la programul „Prima Casă” este estimat de bancă la 30 milioane de euro, menţionând că nu se exclude posibilitatea suplimentării acestei sume pe parcursul dezvoltării proiectului.

SURSA: Millennium Bank