UPDATE

Familia Luizei are o intervenție de ultimă oră. Mătușa Luizei acuză faptul că familia copilei nu a fost chemată deloc la cercetări și toate informațiile au fost aflate de la televizor.

Mai mult, femeia susține că în imaginile din mall, surprinse la trei zile de la dispariție, nu era Luiza. ”Familia Luizei este supărată că nu a fost anunțată să participe la cercetare. Au declarat că Luiza a plecat în ziua dispariției cu un rucsac, care a fost găsit aici. Măcar nu a chemat pe nimeni din familie să recunoască acel rucsac. Nu cheamă pe nimeni. Noi n-am aflat nimic de fată decât de la televizor.

Cu privire la acel filmuleț din mall, ne-am uitat la imagini, nu este Luiza. Mama spune că Luiza nu e moartă. Instinctul ei de mamă spune asta. Nu era niciun motiv ca Luiza să stea ascunsă. Măcar mamei ei îi spunea. Erau prietene”, a declarat mătușa Luizei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Luiza Melencu ar putea să fie în viață. Imagini întregistrate la un mall din Craiova ar putea demonstra că tânara de 18 ani, dispărută în aprilie, ar putea fi în viață.

Pe 19 aprilie au fost chemate rudele Luizei pentru a o identifica, dacă apare sau nu în imagini. Prima oară au fost chemați la vizionare sora, cumnatul și bunicul Luizei. Cele trei persoane au recunoscut-o pe fată în iamgini. După ce a ajuns mama în țară, a fost chemată și ea la poliție pentru a analiza aceste imagini și a spus că persoana din imagini nu e fata ei, anunță Antena 3.