Compania de comunicaţii prin cablu UPC România lansează, în premieră, un serviciu gratuit pentru abonaţii săi de televiziune şi telefonie, denumit Internet Start, potrivit Agerpres.

Internet Start este un serviciu de care pot beneficia gratuit clienţii UPC pentru a-şi completa pachetele de servicii de televiziune (analog – pentru abonamentele de minim 20 de lei plus TVA – şi digital) şi/sau pe cele de telefonie.

Folosind Internet Start – un pachet basic, care oferă viteză de până la 256 Kbps la download şi 64 Kbps la upload – abonaţii UPC vor avea la dispoziţie e-mail şi browsing gratuit.

Taxă unică de 40 de lei

Taxa de administrare a serviciului pentru toată durata contractului este de 40 de lei (fără TVA) şi se plăteşte o singură dată la activarea serviciului.

Internet Start este disponibil numai în zonele cu acoperire la Internet de la UPC şi este oferit în aceleaşi condiţii de preţ şi noilor abonaţi la serviciile de televiziune şi telefonie de la UPC.

Iniţiativa UPC România este în conformitate cu planul de dezvoltare a Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), întrucât România are una dintre cele mai scăzute rate la nivel european de utilizare frecventă şi regulată a serviciilor oferite prin internet.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, aproximativ 1,25 milioane de clienţi în 200 de oraşe.

SURSA: Agerpres