Unde s-a refugiat Bill Gates, în urma divorțului?

Miliardarul în vârstă de 65 de ani s-a refugiat în The Vintage Club, aflat în Indian Wells. Clubul respectiv este descris precum „unul dintre cele mai prestigioase și ultra-exclusive cluburi private din Statele Unite”, conform informațiilor transmise de pagesix.com

Sursa menționată scrie că „Bill a văzut din timp acest divorț, deoarece se aici de aproximativ trei luni”.

Cine l-a însoțit pe miliardar?

În această săptămână, Bill Gates a fost văzut alături de fiica sa Jennifer Gates și logodnicul ei, miliardarul egiptean Nayel Nassar. Potrivit sursei menționate, Gates deține o casă privată pe proprietatea respectivă. Amintim că printre membrii The Vintage Club se află personalități renumite, precum Charles Koch, Philip Anshultz și Dennis Washington.

Pentru a deveni membru al clubului, trebuie plătită o taxă de 250 de mii de dolari. Totodată, prețul unei case de pe terenul clubului începe de la aproximativ 2 milioane de dolari și poate ajunge până la 20 de milioane de dolari.

Sursa menționată amintește că Bill Gates a plătit 12,5 milioane de dolari în 1990 pentru a achiziționa o casă masivă în cadrul clubului respectiv. Locuința are șase dormitoare, nouă bai și se află lângă un curs prestigios de golf.

The Vintage Club este locația perfectă pentru Bill Gates deoarece acesta se poate ascunde de oricine ar vrea să îi ceară informații legate de controversatul divorț.

Aparent, locația este atât de exclusivă încât însuși Arnold Palmer, un fost jucător renumit de golf, a fost nevoit să aștepte o perioadă destul de lungă pentru a fi admis de către forța de securitate a clubului.

Amintim că Bill Gates a semnat actele de divorț în Palm Desert, California, locația clubului, în timp ce Melinda Gates a semnat petiția de divorț în Bellevue, Washington, lângă casa de familie a acestora.

Sursă foto: Dreamstime