Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a vorbit vineri seara la Antena 3 de faptul că DIICOT nu a oferit foarte multe răspunsuri la întrebările familiei și este de părere că procurorii nu au luat în calcul toate datele.

„Am avut încredere că se vor lămuri unele lucruri. Nu a fost lămurit nimic. A fost doar o trecere în revistă a ceea ce știam deja. A fost o enumerare a actelor procedurale de care știam. Nu s-a lămurit ce căuta Dincă în Craiova la club. N-am avut ce să lămurim. Domnul procuror-șef, chiar dacă a încercat să ne spună unele lucruri, nici măcar la întrebări generale care să lămurească familia nu a putut să răspundă. Eu nu am auzit nimic de deces. Nu a răspuns la întrebarea legată de rețele de crimă organizată”, a explicat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

„Eu cred că procurorii, majoritatea din ei, nu au luat în calcul toate datele. Am convingerea că există multe piste cum că acest Dincă a făcut trafic de persoane. Am certitudinea implicării lui în rețele de trafic de persoane”, a mai transmis unchiul Alexandrei.