Aston Martin a inauguratre prezentanța sa oficială în România. Centrul Aston Martin este localizat în nordul Bucureștiului, în Otopeni, pe Calea Bucureștilor nr. 91A. Aston Martin Bucharest va oferi servicii de vânzare și post-vânzare atât pentru piața românească, cât și pentru zonele învecinate. Modele Aston Martin disponibile în România sunt DB11 Coupe, DB11 Volante, RapideAMR, noul Vantage și DBS Superleggera.

Astăzi a fost prezentat în premieră noul model lasat de Aston Martin: AM-RB 003. Modelul AM-RB 003 vine să continue linia începută cu Aston Martin Valkyrie și Valkyrie AMR Pro – fiind a treia supermașină din povestea de succes a motoarelor Aston Martin poziționate central.

„Aston Martin, unul dintre cele mai apreciate branduri britanice, cu o tradiție de peste 100 de ani, dă un semnal puternic privind soliditatea și caracterul inovativ el economiei britanice.Totodată, evenimentul de astăzi este un exemplu al relațiilor economice în creștere dintre țările noastre. Marea Britanie și România au de peste 15 ani un parteneriat strategic la a cărui reînnoire lucrăm împreună cu Guvernul României, astfel încât să reflecte relația specială bilaterală din prezent și ambițiile pentru viitor”, a declarat Andrew Noble, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București.

CITEȘTE ȘI  Detaliul inedit despre RCS&RDS| DIGI Ce urmează să se întâmple din 2020. Ce privilegiu are Zoltan Teszari

Reprezentanța funcționează într-o locație nou construită special și dedicată exclusiv acestui brand britanic iconic. Suprafața de 1,500 m a reprezentanței include o zonă de showroom, una de lucrări post vânzare și o parcare subterană. Aston Martin România va funcționa în cadrul companiei British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, grup cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto.