Băneasa Shopping City anunţă că deschiderea primului magazin Victoria’s Secret din România este programată pentru ultimul trimestru al acestui an.

Magazinul va avea peste 500 de metri pătraţi şi va fi situat la parterul mall-ului, unde va fi comercializată întreaga gamă de produse a brandului.

„Băneasa Shopping City și-a obișnuit clienții cu o experiență unică de shopping, găzduind cu precădere branduri internaționale de renume. Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creșterea numărului brandurilor premium și exclusive din Băneasa Shopping City. Bineînțeles, până la finalul anului 2019, ni se vor alătura și alte branduri internaționale în premieră în România”, a declarat Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City.

Produsele Victoria’s Secret sunt considerate cele mai cunoscute din lume în domeniul lenjeriei intime și sunt prezentate de modele celebre. Un sutien ajunge să coste și 200 de dolari, iar un costum de baie merge până la 500 de dolari.