România va părăsi Uniunea Europeană. Nici mai mult, nici mai puțin. Este ceea ce crede senatorul liberal Florin îțu, fervent contestatar al politicii PSD, pe care îl consideră apropiat intereselor Rusiei.

Cîțu apreciază că Eugen Teodorovici, ministrul finanțelor,  aplică modelul comunist în economie. El arată că mișcările fac parte dintr-un plan mai amplu prin care Guvernul vrea să separe România de Uniunea Europeană și să o direcționeze către Rusia și China.

” Este clar ca apropierea de EST, s-a autonumit guvernator intr-o banca a lui Putin, este premeditata. Asa cum premeditata este si trecerea de la o economie de piata la una PLANIFICATA.

Cu toate problemele lor, lipsa experientei si a expertizei, Viorel Stefan si Ionut Misa au facut ce au putut si au incetinit procesul de trecere la economia planificata. S-au opus unor masuri impuse din exterior pentru a trece Romania la o economie PLANIFICATA.

Eugen Teodorovici simte si respira comunism. Este cel care a sustinut si promovat in Parlament si in Guvern plafonarea preturilor, a dobanzilor, nationalizarea Pilonului II de pensii si acum NATIONALIZAREA de facto a sistemului bancar.

Doar in COMUNISMUL atat de iubit de agentul Rusiei statul impune planul de dezvoltare al unor companii. Nici Venezuela nu a facut asa ceva.

Atat le spun. Romanii nu-i iubesc pe comunisti si pe tradatori. Si comunistii si tradatorii platesc pana la urma. La fel si cei care i-au sustinut din pozitiile lor de functionari.”, a transmis Cîțu, pe Facebook.