Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, este dezlănțuit! El a lansat miercuri atacuri în valuri la adresa Guvernului PNL.

Despre ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, Teodorovici spune că ”reușește, pe mutește, fără proteste de stradă și fără scandal, să îngroape principiul răspunderii magistraților, să ofere protecție tuturor celor din Sistem care au comis abuzuri”.

”Cîțu, pavăza sistemului”

Iar despre Premierul Ludovic Orban, fostul ministru de Finanțe, în guvernarea PSD, spune că ”se răzbună în cel mai detestabil mod cu putință” pe români, încercând să anuleze sărbătoarea Crăciunului.

”Cîțu, pavăza sistemului sau omul care îngroapă de unul singur principiul răspunderii magistraților!

APADOR-CH a dat în judecată Ministerul Finanțelor pentru că instituția a refuzat să comunice în câte cazuri au fost demarate acțiuni în justiție împotriva unor magistrați, pentru a recupera daunele plătite de statul român în cauzele condamnărilor la CEDO.

Pe scurt, APADOR-CH a descoperit că Vasile Cîțu este ultima redută de protecție a magistraților care au comis abuzuri.

”Uită să se îndrepte împotriva magistratului care a comis abuzuri”

Cum? Simplu: victima primește banii de la statul român drept despăgubiri, în baza verdictului CEDO, dar MFP condus de Cîțu uită să se îndrepte împotriva magistratului care a comis respectivele abuzuri pentru care trebuie să plătească toți cetățenii.

Iată cum Vasile Cîțu reușește, pe mutește, fără proteste de stradă și fără scandal, să îngroape principiul răspunderii magistraților, să ofere protecție tuturor celor din Sistem care au comis abuzuri și să primească, drept recompensă, un loc bun în viitorul Parlament și, poate, cine-știe, un viitor mandat de Prim-Ministru.”, a scris Eugen Teodorovici miercuri pe Facebook.

”Se răzbună în cel mai detestabil mod cu putință”

”Cum ne-a furat Ludogrinch, CRĂCIUNUL⁉️

Slujitor la curtea cinicului și mizantropului Iohannis și supărat pe toată lumea – de la medici, profesori, elevi, părinți și bunici, pâna la artiști, angajați și antreprenori – pentru că îndrăznesc să-i critice măsurile luate sau, mai degrabă, lipsa unor măsuri eficiente pentru prevenirea și combaterea pandemiei și a efectelor sale negative, Ludogrinch alege să se răzbune!

Da, se răzbună în cel mai detestabil mod cu putință: ANULAREA sărbătorii de CRĂCIUN!

Totuși, cu mâna tremurândă de atâta izolare la guvernare, Ludogrinch a reușit un gest de „clemență”, dar NUMAI pentru 6 decembrie: ziua celei mai importante sărbători a guwerner-ului PNL – ALEGERILE PARLAMENTARE!

Halal guvern, halal guvernare #PNL!”, a acuzat Teodorovici, într-o altă postare.