Prețul de pornire este de 12,5 milioane de euro, proprietarii intenționând să se concentreze pe segmentul hotelier și pe cel al clădirilor rezidențiale, informează Profit.ro. În prezent, proprietarii încasează lunar din chirii 70.000 de euro.
"L-am scos la vânzare gândindu-mă că, poate, ar fi interesată vreo companie mai mare care doar cu asta se ocupă (cu retail de centre comercile), care să îl gestioneze, iar nu în ultimul rând să fie o afacere bună pentru toată lumea.  Noi o să ne axăm mai departe pe clădiri rezidențiale și în domeniul hotelier", a declarat pentru Profit.ro Radu Bud, reprezentantul companiei Zirmmer Bud din Satu Mare, care deține mall-ul. Centrului comercial are, printre chiriași, magazine precum H&M, LeeCooper, TIMEOUT, Kenvelo, Pepco, Noriel, Sensiblu, Bossini, Leonardo, Coccodrillo, Dandara, Festiland, Sala de sport EnergyKardioClub. care se ocupă și de piscina din incinta centrului comercial, Mobilier Laguna și alți chiriași locali. Mall-ul are și 2 parcări subterane.
Firma Zirmer Bud SRL, deținută de Vasile Bud, a fost înființată în 1994. Firma a construit două hoteluri de 3 stele în Satu Mare, unul cu o capacitate de cazare de 100 de locuri, iar celălalt cu 60 de locuri. Ulterior, Zirmer Bud a dezvoltat mai multe proiecte de apartamente.