Fulgy a pus ochii pe Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Mai exact, fiul Clejanilor a început să îi dea comentarii în continuu acesteia la imaginile postate pe Instagram.

Totodată, Fulgy și-a exprimat public dorința de a o cunoaște pe tânără însă nu a primit niciun răspuns.

În urmă cu cinci zile, Andra Volos a postat o fotografie cu ea pe rețelele de socializare. Tânăra era îmbrăcată într-un compleu lejer și cu pantaloni de culoare nude, iar comentariile fanilor și chiar și ale lui Fulgy au început să curgă.  Imaginea ei a strâns aproape 31 de mii de aprecieri și 126 de comantarii.

Fulgy o caută pe Andra Volos

„Domnișoara se ascunde foarte mult, cunoscu-te-as zi de zi”, a fost comentariul tânărului artist, a comentat Fulgy. Se vede clar deci că fiul Clejanilor a depășit toate scandalurile în care a fost implicat și își dorește să își facă o nouă relație, însă până în prezent fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu i-a răspuns la mesajele postate.

Amintim faptul că Fulgy a început din nou să treacă la amenințări deși în primă fază și-a cerut scuze de la vedetele vizate. Acum, acesta îl amenință pe Alex Velea, despre care spune că a implicat polițiștii în seara în care i-a fost suspendat permisul.

„Mi-a făcut manevră Velea cu permisul. După ce am fumat amândoi iarbă împreună, el mi-a spus că „eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?” și i-am zis „ nu, mă, lasă că mă duc eu acasă”, și au venit doi șobolani de-ai lui cu mine și mi-au făcut manevra. Velea a scăpat de data asta, dar nu e scăpat de mine. Și dacă are curaj să vină la …, în zona în care nu poate. (…) Cine e Alex Velea să-i dau eu explicații?

Am fumat eu iarbă, a fumat și el. Aveam și eu iarbă, avea și el. Suntem fifty-fifty. Dacă îl dau în judecată, se duce la pușcărie”, a spus Fulgy despre Alex Velea, pentru Xtra Night Show.