Puressentiel este un brand dedicat remediilor naturale eficiente, ce oferă şi produse special concepute pentru îmbunătăṭirea respirației, decongestionarea căilor nazale, calmarea disconforturilor la nivelul gâtului și întărirea sistemului imunitar.
Fondată în 2005, Puressentiel este o companie independentă, de familie. Laboratorul francez de aromaterapie, inovare și pionierat în domeniul sănătății a fost creat de Isabelle și Marco Pacchioni din pasiunea lor pentru aromoterapie și ingrediente active naturale. Împreună cu botaniști, cercetători, medici și farmaciști, au creat o gamă inovatoare de produse dedicate bunăstării, frumuseții și sănătății, accesibile, sigure, eficiente și ușor de utilizat pentru  întreaga familie. Puressentiel este lider de piață în Franța și Belgia, precum și unul dintre cei mai mari jucători la nivel global.
Bazându-se pe uleiuri esențiale definite botanic și biochimic (E.O.B.B.D.) și substanțe active de origine naturală, Puressentiel și-a luat angajamentul de a crea produse naturale și pure, începând de la plantare până la recoltare și producție, construind astfel un brand echilibrat și responsabil. Având criterii stricte de calitate, fiecare lot este testat pentru a-i atesta conformitatea. Eficacitatea produselor este dovedită de peste 300 de studii și teste.
Produsele Puressentiel nu conțin parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranți, OMG, compuși petrochimici sau substanțe de origine animală, parfumuri sintetice sau izobutan. De asemenea, nu sunt testate pe animale.
“Suntem mândri să aducem Puressentiel în România și credem cu tărie că va deveni un puternic jucător pe piața locală de aromaterapie. Datorită formulelor inovatoare, preocuparea pentru bunăstarea familiei de zi cu zi, angajamentul pentru mediul înconjurător și dezvoltarea sustenabilă, credem că va fi foarte repede, adoptat și iubit ca brand, de către consumatorii români”, afirmă Nikolaos Kotzias, CEO & Fondator ND MedHealth, importator și distribuitor al produselor Puressentiel în România.