Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Munca de acasă scoate la iveală imagini incredibile care apoi devin virale pe rețelele de socializare.

Orban a rămas fără cuvinte

Unul dintre oamenii de bază din Guvernul Orban a pățit-o. Ministerul Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe a fost protagonistul unui moment amuzant care a devenit viral. Aflat în direct pentru a acorda un interviu video la ProX, ministrul a fost pus în faţa unui moment delicat pe care a reuşit să îl gestioneze.

Ionuț Stroe a scăpat telefonul, implicit camera de filmat, din mână, iar imaginile surprinse au dezvăluit că politicianul purta o ţinută relaxată în partea de jos. Ministrul avea o cămaşă albastră, fiind conştient că trebuie să afișeze o imagine prezentabilă la televizor, însă a decis să poarte o pereche de pantaloni foarte scurţi în partea de jos. Când a scăpat telefonul din mână s-a văzut tot.

Conștient de faptul că unii internauți îl vor taxa grav pentru această eroare, Ionuț Stroe a revenit cu explicații.„Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. #nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”, a scris Ionuț Stroe, pe Instagram.