Potrivit informațiilor publicate pe portalul de licitații SICAP, fost SEAP, ministerul condus de Plumb dorește să desfășoară o întreagă campanie de comunicare , cu prezență în presă și cu conferințe de specialitate.

Concret, potrivit SICAP,  ministerul vrea “ Servicii necesare organizării unei campanii de comunicare cu reprezentanții presei pe tema politicii de coeziune și evoluției ei: vizite la proiecte din Statele Membre (servicii de transport aerian, cazare cu pensiune completă, precum și asistență în plan local). Cantitatea minimă estimată la nivelul acordului-cadru: 2 vizite; Cantitatea maximă estimată la nivelul acordului-cadru: 7 vizite; Cantitatea minimă estimată la nivelul unui contract subsecvent: 1 vizita; Cantitatea maximă estimată la nivelul unui contract subsecvent: 3 vizite. Valoarea minimă estimată a acordului-cadru: 144.044 lei fără TVA; Valoarea maxima estimată a acordului-cadru: 504.154 lei fără TVA; Valoarea minimă estimată a contractului subsecvent: 72.022 lei fără TVA; Valoarea maximă estimată a contractului subsecvent: 216.066 lei fără TVA”.

Pot depune oferte atât instituțiile de presă și agențiile de publicitate sau PR din România cât și cele din afara țării.