Această decizie vine aproape de sfârșitul divorţului de lux dintre Harold Hamm și Sue Ann Arnall. Magnatul american s-a oferit marţi să-i plătească fostei soţii suma de 974.9 milioane dolari, dar aceasta a respins cecul scris de mână, care i-a fost dat echipa sale de avocaţi.

Sue Ann Arnall, fost executiv la compania Continental Resources, a susținut că primirea a aproximativ 1 miliard de dolari în numerar și active a fost inadecvată și îi permite fostul ei soț să păstreze majoritatea averii. Avocații fostei soţii a magnatului petrolului au evaluat averea acestuia la aproximativ 18 miliarde dolari, potrivit Reuters.

Harold Hamm i-a plătit deja fostei sale soții peste 20 milioane dolari în cadrul procedurii de divorț. Apelul său a fost construit pe faptul că atribuirea 1 miliard de dolari către fosta este o decizie abruptă.

Hamm a pierdut 12 miliarde de dolari în legătură cu cota de 68% a acţiunilor sale în compania Continental Resources în ultimele luni, fapt pe care echipa sa de avocaţi îl pune pe seama scăderii preţurilor petrolului.

Sue Ann Arnall și Harold Hamm au fost căsătoriţi vreme de 26 de ani.

Te-ar putea interesa și: