Este vorba despre jurnalistul Cătălin Striblea, care realiza de patru ani matinalul de la Digi FM.

Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina personală de facebook.

„Acest anunț este cât se poate de oficial.

La jumătatea lunii martie mă voi despărți de Digi FM. Hotărârea îmi aparține în totalitate. Programul de dimineață este unul foarte dur, de mare uzură și căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităților mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce privește orele petrecute împreună. Am ales să repar această situație”, a scris jurnalistul.

„Sper că ați simțit iubirea noastră”

Acesta le-a mulțumit tuturor colegilor pentru anii petrecuți împreună și totodată a transmis un mesaj emoționant și pentru ascultători.

„Mulțumesc colegilor mei pentru patru ani extraordinari, pentru râsul sănătos și pentru momentele fericite. Îi mulțumesc lui Bogdan Miu pentru maturitate, lui Beatrice Ghiciov pentru că ne-a întinerit și lui Bogdan Ciuclaru pentru umor. Georgiana Cretu, producătorul matinalului, are parte de o reverență din partea mea pentru profesionalismul său. Radu Paraschivescu și Florin Negrutiu, a fost o onoare să colaborăm! Ciprian Cătunescu (Unguru`Bulan), mulțumesc pentru spectacol!

Către cei care ne-au ascultat: sper că ați simțit iubirea noastră și vă mulțumesc pentru cum v-ați deschis inimile în fața noastră. A fost cea mai mare realizare a echipei.

Mulțumesc conducerilor stației și companiei pentru încrederea pe care ne-au arătat-o, lăsându-ne să construim un program care în patru ani a ajuns în topul matinalelor. Mulțumesc, de asemenea, pentru disponibilitatea arătată de a continua împreună. Perspectivele noastre pe termen lung nu s-au mai potrivit de această dată, urmând să particip la alte proiecte în perioada următoare”, a încheiat Cătălin Striblea.