Actorul Cuzin Toma, cel care îl interpretează pe Firicel în serialul Las Fierbinţi, a fost tras pe dreapta de polițiști care au remarcat că acesta se comportă ciudat, așa că fost testat pentru a se stabili dacă a consumat stupefiante, după care a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate şi probe biologice. Polițiștii suspectează că a condus sub influenţa unor substanţe interzise. 

Din câte se pare el nu este prima abatere, în trecut actorul ar fi fost cercetat de procurorii DIICOT şi poliţiştii de Crimă Organizată pentru două fapte penale care sunt pedepsite de Legea nr. 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Mai exact Toma Cuzin a fost acuzat de deţinere de substanţe interzise, respectiv cannabis, scrie adevarul.ro 

 DIICOT a renunțat în cele din urmă la acuzaţii, motivând că ”în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin”, renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.