Schimbare importantă pentru un jurnalist extrem de cunoscut din România. Acesta a decis să renunţe la presă pentru un post extrem de important în administraţie.

A dat jurnalismul pe primărie

Jurnalistul Ionel Stoica, de la ziare.com, a decis să iasă din presă. Şi-a găsit un post extrem de important într-o primărie din România. Este vorba despre Primăria Sectorului 1 din Bucureşti. Chiar Ionel Stoica a făcut anunţul pe o reţea de socializare.

Ionel Stoica a renunţat la presă. Şi-a dat demisia de la ziare.com, acolo unde era redactor şef adjunct şi va coordona serviciul de presă al primăriei Sectorului 1, conduse de către Clotilde Armand.

„A fost o perioadă profesională foarte bună pentru mine, în care am învățat enorm de multe lucruri noi și am avut toată libertatea posibilă ca jurnalist. Lucru rar în mass-media din România.

Știu sigur că am fost incomod pentru mafioți. Mulțumesc mult pentru încredere, Ramona Ursu! Mult succes în continuare colegilor de la Ziare.com, încep revista presei cu voi”, a scris acesta pe o reţea de socializare.

Ce obiective are la Primăria Sectorului 1?

Acesta nu s-a oprit aici. Într-o altă postare pe reţeaua de socializare a dezvăluit şi ce va face, dar şi ce obiective are în instituţia condusă de către Clotilde Armand.

„M-am alăturat echipei conduse de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, iar misiunea mea este de a coordona serviciul de presă al instituției. Este o nouă provocare pentru mine și o mare nenorocire pentru iubitorii de diamante!”, a mai spus Stoica.

Ionel Stoica, singurul supravieţuitor de la ziare.com

Ionel Stoica a fost singurul supravieţuitor de la publicaţia ziare.com. În luna iunie 2020, Ionel Stoica a fost singurul jurnalist care a rămas la această publicaţie, după o plecare în masă a echipei de atunci.

Atunci a plecat toată redacția condusă de Serinela Spătărelu, dar și departamentele de suport, de tehnic și de vânzări. În total, aproximativ 30.

Stoica are o experienţă bogată în jurnalism. A lucrat până în 2015 la Evenimentul Zilei, unde era șeful secției eveniment. Anterior, lucrase și la Adevărul, iar la ziare.com, era specializat în Justiție.