PNL Sălaj a transmis cine va prelua funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj. Este vorba despre Dinu Iancu Sălăjanu, un cântăreț de muzică populară.

Lucian Bode, președintele PNL Sălaj a declarat că de data aceasta este convins că au o șansă reală la alegerile locale, cu ajutorul aliaților de la USR-PLUS.

Candidatul pentru președinția Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, consideră că are experiență în ceea ce privește competițiile electorale și face un apel către toți cei care vor să contribuie la dezvoltarea Sălajului, să i se alăture.

Iată mesajul PNL Sălaj

„Dinu Iancu Sălăjanu – propunerea PNL Sălaj pentru președinția Consiliului Județean
Comitetul Director Județean (CDJ) al Partidului Naţional Liberal (PNL Sălaj) a validat candidatura domnului Dinu Iancu Sălăjanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

„Sunt convins că astăzi, alături de colegii mei, am luat cea mai bună decizie prin susținerea lui Dinu Iancu Sălăjanu – un artist arhicunoscut și îndrăgit, dar și un bun manager, precum și un coleg care a rămas loial partidului nostru, indiferent de circumstanțe. Împreună cu aliații noștri politici din USR – PLUS și cu sprijinul sălăjenilor sunt convins că avem prima șansă la alegerile locale”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Dinu Iancu Sălăjanu le-a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată, precizând, totodată, că în următoarea perioadă va construi o echipă și un program politico-administrativ coerent și realist.

„Am experiența competițiilor electorale și sunt și un om care știe să lucreze în echipă. Îi aștept alături de mine pe toți cei care își doresc să pună umărul pentru dezvoltarea Sălajului”, a arătat Dinu Iancu Sălăjanu.”, a scris PNL Sălaj pe pagina oficială de Facebook.