Starul în vârstă de 41 de ani, celebru la nivel mondial pentru hitul „Despacito”, pe care îl interpretează împreună cu Luis Fonsi, „a fost victima unui jaf, în timp ce era plecat din camera sa dintr-un hotel din Valencia”, a declarat, joi, agenția care îl reprezintă, Nevarez PR, într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter, conform Știripesurse.ro.

O anchetă a poliției spaniole este în desfășurare.

Ramon Luis Ayala, cunoscut ca Daddy Yankee, a raportat poliției spaniole furtul – diamante și alte pietre prețioase -, în noaptea de marți spre miercuri, potrivit publicației online locale Las Provincias.

Un purtător de cuvânt al poliției din Valencia a confirmat faptul că a avut loc un jaf, dar nu a făcut public numele victimei.

Potrivit unei surse citate de Las Provincias, un bărbat s-a prezentat sub numele de Daddy Yankee și i-a cerut unui angajat al hotelului să deschidă seiful unde se aflau bijuteriile. Potrivit aceleiași surse, bărbatul a sustras bijuterii și bani și din alte camere ale hotelului, unde erau cazați membri ai echipei starului.

Daddy Yankee a susținut un concert în Valencia duminică, parte a unui turneu european.