Este vorba despre actorul Robert Pattison, care a fost confimat cu COVID-19.  Noua veste a determinat oprirea filmărilor la producția „The Batman”, la doar câteva zile după ce tocmai se reluaseră, relatează The Guardian.

De asemenea, actorul nu este singurul infectat. Un purtător de cuvânt de la studiourile Warner Bros a confirmat că un membru al echipei care lucrează la producția „The Batman” a fost confirmat cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume. A fost precizat doar faptul că persoana respectivă în prezent este în izolare, iar filmările sunt întrerupte temporar.

Publicațiile Vanity Fair și Hollywood Reporter citează însă surse sub acoperirea anonimatului care spun că este vorba chiar despre starul filmului, Robert Pattinson.

Filmările, care au loc în Hertfordshire, în Marea Britanie, tocmai se reluaseră de trei zile, după ce în martie au fost suspendate din cauza pandemiei, însă din păcate au fost oprite după scurt timp.

În ceea ce privește filmul, uoua producție în franciza „The Batman” este așteptată să iasă pe piață în toamna anului 2021. În filmul regizat de Matt Reeves mai joacă Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell.

Robert Pattinson, declarat anul acesta cel mai frumos bărbat din lume, este cel mai tânăr actor care joacă rolul lui Batman.

De asemenea, actorul este cunoscut mai ales datorită rolului Edward Cullen din adaptările cinematografice ale seriei „Twilight” ale autorului Stephanie Meyer. El a atras atenția cinefililor și datorită apariției sale în seria „Harry Potter și Pocalul de Foc” din 2005, unde l-a interpretat pe Cedric Diggory, al doilea campion la Hogwarts al Turneului Triwizard.

Cum va răta noul Batman

Scenariul pentru noul film Batman va rămâne neschimbat în ciuda întârzierilor provocate de coronavirus, potrivit scenaristului Mattson Tomlin.
Se pare că Mattson a lucrat împreună cu regizorul Matt Reeves la scenariul pentru mult așteptatul blockbuster cu super eroi, cu Robert Pattinson ca protagonist. Scenaristul a anunțat că filmul nu a fost afectat, deși producția a fost întreruptă de pandemia coronavirus.Tomlin insistă că prioritatea este finalizarea filmării într-un mod sigur în ceea ce privește proiectul DC Comics, care îi include și pe Zoe Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell în rolurile Catwoman, Riddler și Oswald Cobblepot aka Penguin.