Este doliu uriaș în Cetatea Filmului, la Hollywood. Un actor super celebru a încetat din viață. Idolul unei întregi generații suferea de o boală teribilă. Toată lumea a fost șocată când a aflat despre teribila dispariție.

Doliu uriaș la Hollywood!

Este vorba despre Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din filmul „Black Panther”. Actorul a încetat din viață la doar 43 de ani, din cauza cancerului de colon. Vestea tragică a fost confirmată chiar de către familia actorului în această dimineață.

Boseman se lupta de patru ani cu această boală teribilă, dar a fost foarte discret în legătură cu suferința lui.

Rolul pentru care va rămâne în memoria fanilor este cel al Regelui T’Challa din Wakanda, care era în același timp războinicul supereroul Black Panther. Filmul lansat în 2018 a fost a fost prima peliculă dedicată unui supererou de culoare și prima producție de acest gen nominalizată pentru Oscarul pentru cel mai bun film.

Pe lângă rolul de Black Panther, primul supererou afro-american care a obţinut propriul său film Marvel, Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucător de baseball Jackie Robinson şi cântăreţul James Brown în filmele biografice „42” şi, respectiv, „Get On Up”.

Actorul urma să apară într-un al doilea film Black Panther, care este încă lucru. Ultima sa apariţie au fost în „Da 5 Bloods”, de Spike Lee, pe Netflix.

Născut în Carolina de Sud, Boseman a absolvit Universitatea Howard şi a avut mici roluri în televiziune înainte de a fi distribuit în primul său film de la Hollywood în 2013.