Codrin Ștefănescu a lansat un nou atac la adresa celor din PSD pe care îi acuză că îl sprijină pe Orban și că ar fi inclusiv slugarnici „în fața unor incompetenți care iși bat joc de o țară întreagă”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta promite celor care se simt apropiați de PSD că vor avea în curând un nou partid puternic.

„Imi cer eu scuze! Pentru reactiile timide a noilor sefi ai PSD vis-a-vis de toate deciziile inepte luate de guvernul liberal! Pentru declaratiile menite parcā sā-l sprijine pe Orban. Pentru slugārnicia tot mai vizibilā in fata unor incompetenti care isi bat joc de o tarā intreagā. Vā asigur insā cā, in curând, vom avea iar un PSD puternic. Care sā transmitā ceea ce gândesc si vor cu adevārat oamenii! Mai ales cei care ne-au votat!”, a susținut pe Facebook, Codrin Ștefănescu.

A sărit în apărarea lui Vadim

Acesta nu este la primul atac lansat la adresa conducerii PSD. Fostul secretar general al PSD s-a declarat, în urmă cu câteva zile, total revoltat de aseamănarea lui Klaus Iohannis cu Corneliu Vadim Tudor, fostul lider PRM. Comparația a fost făcută inclusiv de șeful celor de la PSD, Marcel Ciolacu.

„Este total idioată comparatia dintre Johannis si Vadim. Nu există absolut nici o legătură! Vadim Tudor a fost un mare patriot, un om de litere, un personaj savuros cu o cultură gigantică, un iubitor de traditii si datini strămosesti. A fost un gigant extrem de vocal si neingăduitor cu detractorii României.

Un bun român cu toate defectele sale. Avem in partid zeci de mii de fosti membri PRM. Unii sunt parlamentari, primari, consilieri, sefi de organizatii. Oameni absolut minunati, curajosi si demni! Care se simt jigniti de nefericita comparatie. Si le dau dreptate!”, a comentat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.