Actorul american de film şi televiziune Bob Odenkirk a fost transportat marţi la un spital din zona Los Angeles după ce a leşinat în timpul filmărilor de la serialul TV ”Better Call Saul”, potrivit unor surse din anturajul artistului, informează Reuters.

Incidentul a fost relatat mai întâi de site-ul TMZ.com, specializat în informaţii despre celebrităţi, potrivit căruia Odenkirk s-a simţit rău în timp ce filma, alături de colegii săi, o scenă în New Mexico, locul unde este plasată acţiunea acestui serial produs de postul de televiziune AMC, iar membrii echipei de filmare au chemat ambulanţa.

Informaţia publicată de TMZ a fost confirmată pentru Reuters de două surse prin intermediul e-mailului, cu condiţia să le fie păstrat anonimatul.

TMZ, care a citat surse din echipa de producţie şi din cadrul forţelor de ordine, a relatat că nu se ştie cu exactitate dacă Odenkirk, în vârstă de 51 de ani, era conştient în momentul când a fost transportat la spital. La ora locală 19:30, actorul era în continuare spitalizat, sub supraveghere medicală, potrivit TMZ.

”Better Call Saul”, aflat în prezent în producţie cu cel de-al şaselea sezon, este un prequel al serialului de succes ”Breaking Bad”, în care a apărut pentru prima dată personajul Saul Goodman, interpretat de Odenkirk, un avocat isteţ al personajului principal, care era jucat de Bryan Cranston.

Pentru rolul din ”Better Call Saul”, actorul Bob Odenkirk a primit patru nominalizări la Primetime Emmy Awards. Pe marele ecran, actorul american a interpretat partituri secundare în pelicule precum ”Nebraska” (2013), ”The Post” (2017), ”Little Women” (2019). Cel mai recent film al său este thrillerul ”Nobody” (2021).

Anterior, Bob Odenkirk a fost scenarist al emisiunilor TV de satiră şi comedie ”Saturday Night Live” şi ”The Ben Stiller Show”.