Scandal imens între băiatul unui cunoscut politician şi mama copiilor săi, o cunoscută vedetă din lumea mondenă. Totul va ajunge la tribunal. În mijlocul războiului se află Gabi Bădălău, băiatul liderului PSD, Niculae Bădălău.

Mărturie şoc a lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a făcut o mărturie şoc despre fosta sa parteneră de viaţă. Lucrurile au luat-o razna în relaţia dintre Bădălău junior şi cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu. Cei doi se află în plin proces de custodie pentru cei doi băieți. Un scandal monstru s-a iscat între ei.

Chiar Gabi Bădălău, fiul liderului PSD, a fost cel care a povestit cum a fost umilit de artistă. Acesta a mers la Agigea să-și ia copiii, fiind weekendul pe care acesta trebuia să-l petreacă cu cei doi băieți.

Încă soțul Claudiei a povestit totul pentru Antena Stars. „Era weekendul meu, trebuia să iau copiii vineri și să-i duc duminică înapoi. Claudia nu a binevoit să-mi dea copiii și cam asta s-a întâmplat.

Băiatul cel mare mi-a zis că vrea să mai stea la mami. Și băiatul cel mic a zis că el vrea să stea la mine. Cel mic mi-a zis apoi că pe cel mare îl învață Claudia să zică că nu vrea să stea la mine. Copiii au intrat în casă și nu au mai ieșit de acolo.

Eu am stat la mașină 40 de minute și ea m-a blocat pe telefon. Am sunat-o de pe telefonul șoferului ca să mă lase să-mi iau la revedere de la copii. A ieșit ea la poartă în mare scandal și țipete și a făcut acel gest: m-a scuipat în ochi! Ea se aștepta să reacționez, dar m-am abținut.

Apoi mi-a zis să mă duc la pușcărie sau să mor. Eu nu știu ce vrea femeia asta”, a declarat Gabi Bădălău la „Xtra Night Show”.

Bădălău a suportat umilinţa, dar spune că ia măsuri dure. „Am apelat la Protecția copilului, dar vineri la ora 5 nu mai era nimeni. Nu mai am cui să mă adresez, pentru că doamna de la asistență socială nu se mai ocupă de caz, deoarece Claudia i-a făcut plângere penală.

I-am făcut un dosar de nerespectare a ordonanței judecătorești”, a mai spus Gabi Bădălău, la Antena Stars.