Gigi Becali, anunț fără precedent! Se declară dușmanul lui Viktor Orban: Am aruncat mânușa

Mai precis, Gigi Becali a declarat marți, 26 iulie, că este dispus să investească 10 milioane de euro astfel încât FCSB să nu fie surclasată de Sepsi Sfântu Gheorghe, declarându-se cu această ocazie „duşman” al premierului Ungariei, Viktor Orban.

„Dacă echipa asta la finalul turului este pe primul loc sau acolo, până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova… că eu cu ei mă bat. Cu restul nu am treabă, nu mă bat eu cu restul… Să facă Rapidul ce vrea, e problema lor… Iar dacă Sepsi cumva se ridică, o să investesc eu mai mulţi bani ca Viktor Orban.

Că nu îi las pe unguri să treacă peste FCSB niciodată în viaţa lor. Să nu se creadă că e ameninţare sau discriminare. Dar pe Sepsi OSK îi vom ţine mereu la respect acolo. Dacă ei prind putere, eu mai investesc 10 milioane de euro. Tot ce e neam cu Sepsi OSK îi voi spulbera… la fotbal, nu la altele.

Viktor Orban poate să vină cât vrea el pe stadioane, că tot râul, ramul… aşa că, duşmani. Deci cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui. Eu acum o să vreau să mă bat cu Guvernul Ungariei… ei să bage bani, eu să bag, să vedem care e mai tare.

Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban-rusul, Viktor Orban-Putin”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă.

Premierul Ungariei a asistat recent la un meci de fotbal

Amintim că declarația lui Gigi Becali a venit după ce premierul Ungariei, Viktor Orban, a asistat sâmbătă la meciul de fotbal dintre FK Csikszereda U18 şi reprezentativa U18 a Ungariei, organizat pentru a marca inaugurarea unei noi tribune la stadionul echipei din Miercurea-Ciuc.

Totodată, premierul Ungariei a asistat și la victoria obţinută joi de Sepsi OSK în prima manşă a celui de-al doilea tur preliminar al Europa Conference League, cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1.

Trebuie menționat că Gigi Becali a anunțat și schimbări în lotul de jucători, precizând că a găsit un atacant pe vrea să-l transfere.

„Tănase fără 3 milioane nu pleacă, eu am spus că nu îl dau. Pe Târnovanu nu îl dau, dacă nu speculez pe ăla care are valoare, ce fac? Nu are rost să îi fac o valoare acum, pentru că apar speculaţii.

Am zis 10 milioane, pentru că eu trebuie să o iau bani mulţi pe Târnovanu. Dacă nici pe ce e bun nu iau bani mulţi, nu am cum să ţin fotbalul. Atacant am găsit unul, să vedem dacă pot să îl iau”, a mai spus Becali.