Umilință pentru echipa condusă de Gheorghe Hagi

Superliga: FCU Craiova vs Farul, scor 4-0. FCU Craiova a învins, duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, Farul într-un meci din etapa a opta a Superligii. FCU Craiova a deschis scorul în minutul 18, prin Van Durmen, care a primit o centrare de la Compagnucci. Farul nu a avut replică, iar FCU Craiova şi-a majorat avantajul în minutul 45+1, când Aurelian Chiţu i-a pasat lui Dragoş Albu, care a înscris stabilind scorul pauzei. Farul a continuat jocul slab şi în partea secundă, lucru de care au profitat FCU Craiova. Mai întâi a înscris Baeten, din pasa lui Aurelian Chiţu, în minutul 57, pentru ca Bauza să pună pe tabelă scorul final în minutul 80. S-a terminat 4-0 pentru FCU Craiova, care are 9 puncte şi este pe locul 8 în clasament, în vreme ce Farul ocupă locul 9, cu 9 puncte.

FCU CRAIOVA: R. Popa – Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques (Padula 84), Mascarenhas – Dr. Albu (V. Pop 70), V. Achim – Baeten (Sekou Sidibe 76), Bauza, Van Durmen (Bahassa 76) – A. Chiţu. ANTRENOR: Dan Vasilică

FARUL: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 28), K. Boli, M. Popescu (T. Băluţă 73), Kiki – Artean, Dr. Nedelcu, Grameni (Budescu 73) – Vînă (Grigoryan 46), L. Munteanu, Mazilu (Sali 74). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Bauza 47

Arbitri: Marian Barbu – Vasile Marinescu, George Neacşu – Sorin Vădana

Arbitri VAR: Rareş Vidican – Raul Ghiciulescu

Observator: Teodora Albon

Prima reacție a lui Hagi

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul, a declarat după meciul pierdut duminică seara, la Craiova, scor 0-4 cu FCU, că se va folosi de pauza competiţională care urmează pentru a regla lucrurile la fornaţia campioană.

„Trebuia să vină şi momentul ăsta pentru că eu cred că nu mai suntem cei de anul trecut. Nu avem nici o scuză! La fotbal trebuie să intri şi să lupţi, în seara asta fotbalul ne-a pedepsit. O lecţie de fotbal. Trebuia să vină şi asta pentru ca noi să învăţăm multe lucruri, să analizăm şi să schimbăm lucrurile total. Dacă nu o facem, nu va fi bine. Avem de muncă, avem de pus oamenii cum trebuie. Mental să fim cum trebuie, pentru că una din probleme la participarea europeană cred că a fost partea mentală , nu am fost pregătiţi şi aici am greşit. Pauza asta este binevenită pentru Farul, trebuie să ne punem la punct cu toţii şi să revenim cei de anul trecut. Urez echipei naţionale succes, să dea Domnul ca măcar acolo să ne iasă”, a declarat Gheorghe Hagi.