Cine este femeia alături de care Iohannis a fost văzut la parada de 1 Decembrie

Președintele Klaus Iohannis a participat la parada de 1 Decembrie. Preșeidntele nu a fost singur, ci a fost Însoțit de o femeie îmbrăcată elegant. Aceasta a purtat un palton lung, de culoare maro la care a asortat o geantă neagră tip plic.

Femeia care a stat lângă președintele Klaus Iohannis la parada militară este nimeni alta decât Delia Dinu, șefa de protocol a Administrației Prezidențiale. Aceasta participă la toate evenimentele la care este invitat șeful statului.

În 2005, Delia Dinu a ajuns consilier în cadrul compartimentului de protocol al Administrației Prezidențiale, după ce a petrecut peste un deceniu (mai precis, 12 ani)  în cadrul Serviciului de Protecție și Pază.

Trei ani mai târziu, în 2008, Delia Dinu a fost numită șefe Protocolului lui Traian Băsescu, ulterior primind funcția de Consilier de Stat în cadrul aceluiași departament.

Mai mult, Delia Dinu a fost numită Consilier Prezidențial.

Sursă: Inquam Photos/ George Călin

Corneliu Vadim Tudor spunea despre Delia Dinu că se ocupă cu lucruri mai puțin curate

Regretatul Corneliu Vadim Tudor a scris, într-un articol din România Mare, publicat în 2009, că Delia Dinu se ocupă cu lucruri mai puțin curate, făcând echipă cu fostul ministu al Turismului, Elena Udrea.

”De câteva luni încoace, mai mulți emisari ai lui Băsescu (în special femei) aleargă, în neștire, de la un capăt la altul al țării, calcând pragul unor persoane cu însușiri paranormale. Nu vom divulga numele ghicitoarelor, clarvăzătoarelor și vrăjitoarelor, nici localitățile unde stau acestea, fiindcă nu vrem să pățească ceva.

Vom destăinui, însă, identitatea a două persoane care n-au altă treabă și bat foarte des la ușa lor: Elena Udrea și Delia Dinu, aceasta din urmă fiind bruneta aceea tunsă scurt, care îl ajută pe Băsescu la festivitatile de decorare, ea fiind șefa Protocolului. Invariabil, mesagerii Chiriașului de la Cotroceni le întreabă pe cele la care apelează: ,,Va obține dl. Băsescu al doilea mandat de președinte?”.

Și tot invariabil, de parcă ar fi înțelese între ele, acestea răspund: NU! Unele, mai temerare, zic și mai mult: că nici nu apucă alegerile și va cădea secerat de boală. ,,Nu puteți să faceți ceva ca să câștige, totuși, alegerile, fiindcă a făcut atâta bine, la atâția oameni?’ – plusează slugile de la Cotroceni. Răspunsul e tot categoric: NU!”, a scris Vadim Tudor.