Pentru Cristina Țopescu astăzi este ultimul ei drum, la Crematoriul Vitan Bârzeşti urmând să aibă loc un moment tulburător: ceremonia de incinerare. Sicriul cu trupul neînsufleţit al îndrăgitei jurnaliste a fost depus miercuri, la ora 14,00, la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu).

De altfel, la ceremonia funerară a Cristinei Țopescu au avut loc momente tulburătoare. Acolo a fost prezentă şi mama fostei jurnaliste, care i-a șocat pe toți cei prezenți prin gestul pe care l-a făcut. Înainte să coboare din mașina cu care a venit, Rodica Țopescu, mama Cristinei ținea în mâna stângă un câine sculptat în lemn.

Gestul tulburtător făcut de mama Cristinei

Mama Cristinei a dorit astfel fiica sa să aibe cu ea ce a iubit cel mai mult înainte să plece dintre noi, câinii. Pe drumul înapoi spre mașină, mama Cristinei Ţopescu a reușit să vorbească câteva momente cu jurnaliştii, cărora a ținut să le spună  că fiica ei nu era bolnavă.

Cristina Țopescu a murit, cel mai probabil, în somn, sunt concluziile preliminare ale anchetei, care încă nu a stabilit cauza morții. Legiștii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice, însă polițiștii iau tot mai mult în calcul varianta unui deces din cauze naturale.