Una din ultimele sale apariţii publice a fost într-o zi istorică, în 22 decembrie anul trecut, strâns legată de începutul carierei sale și de al Revoluției române la București. În urmă cu 30 de ani, Cristina Țopescu ieșea din închisoare pe stradă alături de tinerii din acele zile. Pe 22 decembrie 2019, Cristina Ţopescu a vorbit despre eroii martiri ai Revoluţiei. Au devenit ultimele 10 minute cu cea care va rămâne Cristina Țopescu.

„Cum aș putea să nu fiu alături de voi, frații noștri?! Eu cred că oamenii ăștia, eroii noștri, care au murit în zilele acelea, în decembrie 1989, cred că sunt îngerii noștri. Sunt îngerii acestei nații. Și, ca orice îngeri, ei or să aibă grijă de noi. O să ne aibă în pază. Dar cred că și noi trebuie să fim demni de ei!”, Cristina Țopescu, 22 decembrie 2019.

Anunţul Poliţiei

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

„În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, informează IPJ Ilfov.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.