Viorel Cataramă s-a trezit cu poliția peste el acasă, acolo unde se află în izolare. Afaceristul este este vizat de un dosar penal pentru zădărnicire în combaterea bolilor după ce a mers într-o localitate din Ialomița cu peste 70 de persoane de infectați.

„Sunt anumite elemente care îmi atrag atenția, dar eu cred că deocamdată sunt în parametri normali și nu am de ce mă teme”, a povestit Viorel Cataramă, luni, la Antena 3.

„E o infracțiune nouă acum(…). Dacă e să fac pușcărie pentru că am îmbrățișat un bolnav atunci așa să fie.

O scoatem din mormânt pe Regina Maria și o băgăm și pe ea la pușcărie, pentru că a făcut exact ce am făcut eu cu bolnavii de tifos”, a spus afaceristul.

Cataramă a detalii despre comportamentul poliștilor. „Polițiștii care au venit au fost de la Poliția Comunitară , foarte politicoși, foarte civilizați. Am comunicat datele pe care mi le-au cerut, pentru că eu trebuie să raportez situația în care mă aflu.

Nu sunt în contact cu niciun medic, dar vreau să vă spun că dumneavoastră ar trebui să vă bucurați ca experimentul meu o să reușească și o să demonstrez că stăm degeaba în casă și am falimentat România degeaba”, a mai spus Viorel Cataramă.